1r ESO: Arqueòlegs

Els nostres alumnes de 1r d’ESO realitzen al llarg de tot el curs, el projecte interdisciplinari d’arqueòlegs.
Ficant-se a la pell de l’Indiana Jones descobriran les eres i èpoques més importants de la història, trobaran fòssils i altres objectes en un jaciment, treballaran les piràmides i la seva composició, veuran diferents sistemes d’escriptura antics,…
En definitiva, descobriran l’emocionant que pot arribar a ser la vida d’un arqueòleg i aprendran tot el relacionat amb ella!

De moment, hem ja començat preparant els seus diaris de bitàcola on aniran apuntant els descobriments que aniran fent i mica en mica us anirem ensenyant resultats del què aniran descobrint!

Us deixem a continuació una mostra de diaris de bitàcola on es demostra que els nostres alumnes són ben creatius!

Ja fa uns dies que estem treballant sobre les diferents eres, etapes i períodes que hi ha hagut al llarg de la història, per tal de saber a quina època pertany cada descobriment arqueològic que farem! Primer ho vam veure a través d’una lectura que vam treballar a classe, després vam fer uns eixos cronològics per situar les etapes visualment i finalment ho hem resumit tot amb un tall geològic fet a classe on hem representat cada etapa proporcionalment i hem situat certs fòssils que podríem haver-nos trobat com a arqueòlegs! us en deixem unes fotos perquè veigueu lo xulo que ens ha quedat.

Us anirem informant de com va evolucionant l’aventura!