25a Baixada del Pi de les Tres Branques

El passat 19 de maig va tenir lloc la 25a Baixada al Pi del les Tres Branques, sí, 25 anys pedalant…déu-n’hi-do. Aquest any,  45 ciclistes d’entre 12 a 62 anys van realitzar el trajecte desde Campllong fins a Navàs.

Van carregar les bicicletes i cap al Pi. Allà, i com sempre, calia fer la foto de rigor al peu del vell Pi de les Tres Branques. La baixada té un esperit lúdic i festiu on l’objectiu principal és el bon humor i la companyonia, travessant pistes i corriols de Campllong, Capolat, L’Espunyola, Casserres, Puig-reig, Merola i Navàs.

Varen fer 3 avituallaments, i aquest any ho hem celebrat: primer entrepà de botifarra, pastetes i cava a Cal Majoral sobre el quilòmetre 12; el segon a l’església del Roseret sobre el quilòmetre 27, bàsicament de líquid i fruits secs i el tercer i últim a la Cal Mingo amb coca i xocolata, refrescos i embotit en un paisatge immillorable al costat de la riera,  i un gran amfitrió, al quilòmetre 45.

Per acabar  van arribar a Navàs  sobre la 13 hores,  fent una entrada triomfal pel Passeig  de Ramon Vall, amb els  mallots de regal  de la Baixada i acabant la sortida  al pati de l’escola.