Cantada de Nadales

Els alumnes i professors del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures d’Auxiliars d’Infermeria i els dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil i d’Integració Social van portar a terme la tradicional cantada de nadales a les residències d’avis de Navàs i Balsareny.

En el cas de la Residència de Navàs a l’acte van participar tres entitats, més col·laboracions:

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d’aquest projecte, l’educadora especialitzada i els alumnes de segon d’Integració social que participen del servei.

-El Raig, casal de joves de Navàs. Hi van participar uns quants joves, el dinamitzador del servei i els tres alumnes que participen en aquest servei a nivell d’aprenentatge-servei.

-La Residència d’avis de Navàs: fent d’amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional, la integradora social i dels alumnes de segon d’Integració social que els dimecres col·labora amb la residència a través del programa d’aprenentatge-servei.

-La Sandra Orgaz, alumna de 1er d’Educació infantil que té una veu espectacular, i el Josep Conesa, a qui volem agrair la seva participació amb la guitarra tant per l’assaig com per la cantada de nadales.