Erasmus +

Llegir en Anglès

Breu descripció de la nostra escola

Som una escola de secundària, formació professional i formació ocupacional anomenada Escola Diocesana de Navàs. Estem al poble de Navàs, que es troba a 80 Km de Barcelona.

L’EDN Navàs és un centre de referència a la comarca del Bages i està molt ben posicionada en el sector de la formació professional, gràcies a una llarga tradició de formació en aquests estudis. Hi ha aproximadament uns 300 alumnes de Formació professional tant de grau mitjà com de grau superior.

Per saber més sobre nosaltres i els nostres cursos, mireu el nostre catàleg de cursos.

 

El projecte

En construcció

 

Activitats de mobilitat

Animem els nostres alumnes a la internalització i modernització a través de diferents activitats:

  • Participem a projectes KA2 en diferents cursos de l’educació secundària.
  • Particem al programa “People to people” pels alumnes entre 12 i 18 anys. Les famílies acullen a casa alumnat dels EEUU.
  • L’escola participa al programa “Home to Home”. Els alumnes estan de 5 a 8 dies a Irlanda o Gran Bretanya.
  • Promocionem els estudis a l’estranger a través de pràctiques i estades a l’estranger per alumnat de formació professional.
  • Classes extraescolars per promoure el coneixement de l’anglès i l’alemany.
  • Formació per al professorat en anglès per tal d’obtenir titulacions internacionals.
  • Els alumnes tenen l’oportunitat de preparar-se pels exàmens oficials de Cambridge (KET, PET, FIRST) així com pels exàmens oficials de l’EOI.

 

L’equip

Anna Biosca i Maria Guixé

Coordinació del projecte, estan a càrrec dels projectes de mobilitat.

E-mail de contacte: anna.biosca@edn.cat / maria.guixe@edn.cat

 

Irene Vall

Directora de l’escola, representa el primer nivell de decisió.

E-mail de contacte: irene.vall@edn.cat

 

Moisès Parcerisa

Membre de l’equip de mobilitat

E-mail de contacte: moises.parcerisa@edn.cat

 

Catàleg de cursos

Es pot consultar en aquesta mateixa web, a l’apartat Estudis – FP.

 

ERASMUS PROJECTS

2014-2016 : Inimation in clay. Per veure el producte final d’aquest projecte visiteu: https://steiner30.wixsite.com/inimation-in-clay

2018-2019: Developing leadership and team skills through sports –> Demanat però no concedit i dut a terme com a projecte Etwinning.

2019-2021: Diving into Digital Language Learning (DIDLL). L’escola participarà en el DIDLL fins el juny del 2021. Aquest projecte està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut de la pàgina web és responsabilitat exclusiva de l’EDN i ni la Comissió Europea ni el Servei Espanyol per la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que pot fer-se de la informació difosa aquí.

El proyecto “Diving Into Digital Language Learning” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de pàgina web es responsabilidad exclusiva del la Escuela Diocesana de Navàs y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.