Democràcia

Processed with MOLDIV
Davant d’aquesta setmana tan convulsa políticament, des de l’EDN volem defensar el dret a la Democràcia dels nostres alumnes, el dret de poder expressar la seva llibertat d’opinió i expressió i que cap poder els privi de manifestar els seus sentiments. Calma i seny per a tots. Compartir:

Vídeo Erasmus

IMG_3133
Aquests dies tenim el grup de treball d’Erasmus a Lituània. Aquests alumnes han fet molta feina en tot el tema de l’edició d’imatges digitals, i per això us en volem deixar una mostra en aquest primer vídeo que han produït… el món de l’escola cada vegada se’ls fa més gran… L’enllaç el podeu trobar a: https://vimeo.com/234799602 Compartir:

Presentació cicles

IMG_3126
Aquest dilluns van començar els CFGS i amb ells ja tenim tots els cursos de l’EDN engegats. A continuació us detallem quins són aquests cursos, dels quals encara hi ha possibilitat de matrícula: – Desenvolupament d’Aplicacions Web – Automatització i robòtica inicial – Educació Infantil – Integració Social – Administració i Finances Compartir:

Els Erasmus a Lituània

IMG_3133
Aquesta setmana tenim un grup de 5 alumnes de 3r d’ESO i 2 professors a Lituània, completant el projecte Erasmus+ Mopic. Els alumnes han viatjat a aquest país per millorar i aprendre tot de recursos audiovisuals. Són 5 dies de feina intensa de preparar i enregistrar imatges i sobretot d’aprendre a fer anar el s programes d’edició d’imatge. També queda

Educació Infantil en marxa

IMG_3133
Els nostres alumnes de primer i segon curs d’Educació Infantil de Grau Superior han començat la primera setmana de curs amb moltes ganes. La millor forma de fer-ho amb jocs de coneixènça i de creativitat en el dibuix. Compartir:

Benvinguda a l’EDN

IMG_7172_opt
Dimarts, plens de son i d’il·lusió pel nou curs, vam començar l’any 2017-2018. Ara, després de ja 4 dies de classe, sembla que no haguem fet vacances: llengua, matemàtiques, música o tecnologia tornen a omplir el nostre dia a dia. Fem un curs més, però els aprenentatges de l’any passat ens queden lluny i ens hem de posar al dia.

Projecte Arqueòlegs

IMG_3933_opt
Els alumnes de 1r d’ESO han començat a treballar el Projecte “Arqueòlegs”. Aquest és el 2n any que fem el projecte en el qual els alumnes es converteixen en el centre d’una investigació arqueològica. De moment hem començat treballant les tapes del quadern de bitàcola, un quadern on els alumnes han d’anotar tots els progressos de la seva investigació: què

Comencem nou curs!

IMG_2991_opt
Dimarts dia 12 comença els nou curs escolar per a la majoria dels alumnes de Catalunya. A l’EDN comencem ESO, Batxillerat i CFGM (Els alumnes de CFGS començaran el dilluns 18 de setembre). L’horari de rebuda dels alumnes serà a partir de les 8.00h del matí per als alumnes de 1r i 2n d’ESO a la Sala d’Actes del centre.

Nous reptes per al nou curs

Captura de pantalla 2017-09-03 a les 16.46.19
Dimarts dia 12 de setembre comencem el nou curs escolar per a la majoria dels nostres estudis (CFGS comença el dilluns 18). Un nou curs vol dir nous reptes i l’agraïment de l’escola als pares i mares que han confiat en nosaltres per a l’educació dels seus fills i filles. Nosaltres continuem innovant en formació, projectes i avaluació. Continuem dins

Exàmens de setembre

Examens-Setembre-e1466695304518
Dilluns dia 4 i dimarts dia 5 hi ha els exàmens de recuperació de setembre. A continuació us pengem la llista d’exàmens i aules: 2n d’ESO: Aula 8 Dilluns 4 de setembre HORA ASSIGNATURA 9 a 10 ANGLÈS (Ceci Balaguer, Pol Huguet i Gemma Serra) 10 a 11 CATALÀ (Eulàlia Guiteras) 11 a 12 TECNOLOGIA (Lluís Barbut) 12 a 13
« Entrades Anteriors