Opinions

Sergi Solana Tubau

La nostàlgia i el record dels sis anys amb vosaltres m’allera* a dir només bones paraules. La bona docència i la germanor que se’ns inculcava i notàvem dia a adia, alleugerien les nostres dificultats a l’hora de superar qualsevol obstacle.
*Allerar: permetre’s, prendre la llibertat, de fer alguna cosa (DIEC)

Sergi Solana Tubau, estudiant de Comunicació Cultural a la Universitat de Girona.

 

Xènia Curtichs MalagarrigaVam entrar a l’EDN i tots érem innocents. Els professors van aguantar els nostres anys difícils, però van aconseguir fer-nos veure cap on havíem d’anar. A l’EDN hi vaig decidir el meu futur.

Xènia Curtichs Malagarriga, Fisioteràpia a la FUB

Sergi BoixaderRecordar l’EDN és recordar bons moments: Professors que queden a la memòria, companys de pati i aula, i una proximitat que més endavant valores i enyores. Hi ha coses que queden per sempre.

Sergi Boixader, estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra

Jordi Pons ParcerisaL’exigència que ens demanaven sempre va estar acompanyada d’una atenció molt gran per part dels professors.

Si algú va passar per algun moment negre, tots el vam ajudar a superar-lo, i no és res en comparació amb les estones divertides, els moments inoblidables i la gran experiència de sis anys, viscuda en aquest institut.

Jordi Pons Parcerisa, estudiant de dret a la Universitat Pompeu Fabra.

Oriol Obradors BaratL’escola va ser amics, experiències i aventures, però sobretot, va ser el primer graó que m’ha portat a treballar en allò que sempre havia somiat.

Oriol Obradors Barat, veterinari de cavalls a Chelmsford, Regne Unit.

Dayana Sánchez MorenoQuan comences una nova etapa tot són dubtes. La diferència entre una bona i una mala decisió la marca el temps, els companys, els professors i l’entorn. Tot és més fàcil quan tens un suport constant, professors que t’ajuden i fan un seguiment del teu progrés; companys que t’animen i t’alegre, fent amens els moments difícils. A la meva classe mai ha mancat la companyonia i el bon “rotllo”, i si pogués tornar a escollir, escolliria tots i cadascun dels moments viscuts. Gràcies EDN!

Dayana Sánchez Moreno, estudiant de Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

El record d’aquesta etapa és molt gratificant i agraït. Sí que és cert que vaig arribar en unes circumstàncies diferents a la resta de companys, però vaig ser acceptat com un més.

Van haver-hi assignatures unes més dures que altres, però el que sí que puc dir és que vaig sortir de l’escola amb una base molt important, que em va donar peu a poder continuar estudiant i aplicar els coneixements a la meva vida professional que ara m’ha donat moltes satisfaccions. A part del coneixements també vull ressaltar el valors que vàrem aprendre, l’esforç per la superació, la voluntat de tirar endavant, la curiositat per la innovació i les ganes de continuar aprenent.
Totes aquest valors aplicats a la meva professió han fet que hagi assolit la meva posició actual.
Per tot això he de donar gracies a l’escola per les seves ensenyances.

Josep Peramiquel Bacardit – Director tècnic de TECNICAL CENTRE TECNOLÒGIC DEL BAGES, S. A.

La percepció que hem dona el fet de portar uns anys fent altres coses i estudiant a la Universitat, és que els coneixements que vaig adquirir durant aquells dos anys eren realment útils i la informació emmagatzemada és una informació molt valuosa que m’ha ajudat a resoldre dubtes sobre alguns temes tècnics que han sorgit a la Universitat.

Un altre aspecte a remarcar és la bona relació entre alumnes i professors, amb això no vull dir que es treballi poc o que les assignatures siguin fàcils, sinó que des de el respecte i el treball pots tenir una molt bona i directa relació amb els teus professors.

Des de un principi ja tenia clar que l’electricitat era un tema que m’agradava, no obstant el fet de passar per l’EDN em va ensenyar que hi ha moltes maneres diferents de treballar-hi i també en vaig treure una motivació, sobretot pel fet de poder dissenyar, muntar i experimentar allò que ens havien explicat.

Me’n recordo d’aquell partit de futbol que vam fer una tarda en el qual hi érem tots els alumnes junt amb professors, va ser quan em vaig adonar que realment els professors et tracten de tu a tu, sense protocols innecessaris i sense superioritats absurdes. Tot això sempre i quan tu també hagis fet aquest pas endavant.

Xavier Cervantes Porta, cursant el 4t curs del Grau en Enginyeria Elèctrica a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

La meva estança en aquest centre educatiu ha tingut una gran importància sobre la meva formació acadèmica, ja que hi vaig estudiar durant un període de cinc anys. Vaig fer un cicle formatiu de Grau Mitjà, el curs d’accés a grau superior i finalment el Superior.Tot aquest aprenentatge en formació professional esmentat em va permetre durant la meva estança a l’EDN i també posteriorment, treballar en tasques relacionades amb els meus estudis, concretament com a tècnic electricista. M’agradaria esmentar també que una de les vacants de treball obtingudes i que en el qual vaig treballar‐hi quasi quatre anys la vaig aconseguir gràcies a l’EDN. Hi havia un bon ambient de treball i una comunicació entre alumne i professor molt directa. A més, amb el material per a pràctiques era possible aprendre i adquirir un gran ventall de coneixements i habilitats amb la matèria.

El meu pas per aquest centre va ser totalment satisfactori i personalment penso que a l’EDN vaig aprendre molt en la meva branca de formació. Aquest aprenentatge ha estat molt útil per obtenir el meu Grau en Enginyeria Elèctrica també, ja que molts conceptes elèctrics els tenia molt clars. Recomano aquest centre a tota persona amb ganes d’aprendre qualsevol de les especialitats que ofereix l’escola.

Josep Tomàs Gonfaus