TALLER DE CUINA

TALLER DE CUINA

Els nostres alumnes del taller de cuina de la tarda han estan elaborant una sèrie de receptes. Han començat sent molts golafres i les han volgut compartir amb tots. Per començar una compota de poma amb crumble d’atmelles, un  flam de mató, unes galetes de taronja i per acabar un pastís de pastanaga.

Aquí teniu una mostra: Compota de poma amb crumble d’ametlla

Ingredients per la compota: 65g de sucre, ½ kg de poma Golden, 25g d´aigua, 13g licor de poma i 1g de pulco.

Elaboració per la compota: Pelem i trèiem el cor a les pomes i les barregem amb el suc de llimona. Les aboquem en una olla juntament amb tots els altres ingredient i les tapem. Bullim a foc fluix uns 20 minuts.  Un cop cuit ho triturem en una batedora i ho reservem a la nevera.

Ingredients per la crumble d’ametlla: 125g sucre glass, 125g farina fluixa, 125g ametlla en pols i 125g mantega.

Elaboració per la crumble d’ametlla: Pomar la mantega i barrejar-hi tots els ingredients.Refredar-ho en forma cilíndrica. Un cop fred passar-ho per la màquina de picar carn o rallador. Coure-ho a 180ºC de 10 a 15 minuts

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *