TALLER DE CUINA
Els nostres alumnes del taller de cuina de la tarda han estan elaborant una sèrie de receptes. Han començat sent molts golafres i les han volgut compartir amb tots. Per començar una compota de poma amb crumble d’atmelles, un flam de mató, unes galetes de taronja i per acabar un pastís de pastanaga.
Aquí teniu una mostra: Compota de poma amb crumble d’ametlla
Ingredients per la compota: 65g de sucre, ½ kg de poma Golden, 25g d´aigua, 13g licor de poma i 1g de pulco.
Elaboració per la compota: Pelem i trèiem el cor a les pomes i les barregem amb el suc de llimona. Les aboquem en una olla juntament amb tots els altres ingredient i les tapem. Bullim a foc fluix uns 20 minuts. Un cop cuit ho triturem en una batedora i ho reservem a la nevera.
Ingredients per la crumble d’ametlla: 125g sucre glass, 125g farina fluixa, 125g ametlla en pols i 125g mantega.
Elaboració per la crumble d’ametlla: Pomar la mantega i barrejar-hi tots els ingredients.Refredar-ho en forma cilíndrica. Un cop fred passar-ho per la màquina de picar carn o rallador. Coure-ho a 180ºC de 10 a 15 minuts
Deixa un comentari