Tallers

L’EDN ofereix un seguit de tallers per ampliar els coneixements i aconseguir un valor afegit a la formació sense cost addicional.

Tallers que s’ofereixen

Alemany bàsic

Aprèn un altra llengua que ampliï la teva formació i t’ajudi a eixamplar les teves possibilitats en el món globalitzat d’avui en dia.

Alemany avançat

Per als alumnes que havien fet aquest tallers en cursos anteriors i que volen continuar avançant en l’aprenentatge.

Anglès (PET)

Prepara’t per al Preliminary English Test. És una qualificació de nivell intermedi amb la que podràs demostrar que ets capaç d’utilitzar les teves habilitats d’anglès per estudiar i viatjar. Aprofita aquest taller i podràs assolir aquesta titulació.

Anglès (KET 2-grups)

Cambridge English: Key, també conegut com Key English Test (KET), és un títol de nivell bàsic que demostra que pot utilitzar l’anglès per comunicar-se en situacions senzilles. Certifica que s’ha iniciat el procés d’aprenentatge de l’anglès de forma correcta.

Anglès (FIRST)

Desenvolupa els teus coneixement preparant-te per a l’obtenció del First Certificate in English (FCE). Practica la comprensió lectora, l’expressió escrita, la comprensió auditiva, l’ús de la llengua i l’expressió oral de la forma més didàctica, a la vegada assoliràs aquesta titulació, molt reconeguda.

Cuina creativa (1r grup primer quadrimestre – 2n grup segon quadrimestre)

Prepara tu mateix les millors postres, gaudeix i sorprèn els teus.  L’escola posa la cuina i el “master xef”  perquè n’aprenguis.

Robòtica inicial

Descobreix, diverteix-te i competeix creant i programant dispositius robòtics. Amb aquest taller podràs iniciar-te en els món dels robots. L’Escola posa al teu abast la possibilitat de desenvolupar tota la teva creativitat amb la tecnologia més avançada.

Robòtica avançada

Si ja tens coneixements de robòtica i vols treballar amb dispositius més avançats (arduino, scratch per arduino…),  apunta’t a aquest taller i ho podràs fer.

Teatre

Desenvolupa tota la teva creativitat preparant i representant una obra teatral. Passa-t’ho bé fent els decorats, representant, caracteritzant-te, etc . Segur que amb els nostres professors i la teva implicació serà tot un èxit.

Art Jove

T’agraden les arts ? Apunta’t i participa en el nostre projecte. Aprèn diferents tècniques i formats en arts gràfiques i plàstiques. No tinguis por d’embrutar-te les mans i veuràs què bé que t’ho passaràs.

LabMedia

Desenvolupa tota la teva creativitat preparant i representant una obra teatral. Passa-t’ho bé fent els decorats, representant, caracteritzant-te, etc . Segur que amb els nostres professors i la teva implicació serà tot un èxit.

 

Horari

Dilluns

Robòtica avançada    16:00 – 17:30

Art Jove                      16:00 – 17:30

Anglès FIRST             16:00 – 17:30

Dimarts

Cuina creativa            16:00 – 17:30

LabMedia                    16:00 – 17:30

Dimecres

Anglès (KET1)            16:00 – 17:30

Anglès (KET2)            16:00 – 17:30

Alemany bàsic            16:00 – 17:30

Alemany avançat       17:30 – 19:00

Dijous

Anglès (PET)             16:00 – 17:30

Robòtica inicial         16:00 – 17:30