Tallers

L’EDN ofereix un seguit de tallers per ampliar els coneixements i aconseguir un valor afegit a la formació sense cost addicional.

Tallers que s’ofereixen

Alemany 1

Aprèn un altra llengua que ampliï la teva formació i t’ajudi a eixamplar les teves possibilitats en el món globalitzat d’avui en dia.

Alemany 2

Per als alumnes que havien fet aquest tallers en cursos anteriors i que volen continuar avançant en l’aprenentatge.

Anglès (PET)

Prepara’t per al Preliminary English Test. És una qualificació de nivell intermedi amb la que podràs demostrar que ets capaç d’utilitzar les teves habilitats d’anglès per estudiar i viatjar. Aprofita aquest taller i podràs assolir aquesta titulació.

Anglès (KET)

Cambridge English: Key, també conegut com Key English Test (KET), és un títol de nivell bàsic que demostra que pot utilitzar l’anglès per comunicar-se en situacions senzilles. Certifica que s’ha iniciat el procés d’aprenentatge de l’anglès de forma correcta.

Anglès (FIRST)

Desenvolupa els teus coneixement preparant-te per a l’obtenció del First Certificate in English (FCE). Practica la comprensió lectora, l’expressió escrita, la comprensió auditiva, l’ús de la llengua i l’expressió oral de la forma més didàctica, a la vegada assoliràs aquesta titulació, molt reconeguda.

Make EDN

Si vols dissenyar i fabricar les teves pròpies creacions aquest és el teu taller. Els nostres professors, les impressores 3D i la talladora làser t’esperen. Vine i segur que la teva creativitat quedarà satisfeta

Join English EDN

Vine i coneixeràs l’anglès com mai l’havies vist. Segur que amb aquest taller canviaràs la forma de veure’l. Aprèn i gaudeix de l’anglès.

 

Zumba, estètica i més

Un taller dedicat a tu, per a millorar la teva imatge personal i la teva salut. Apuntat i veuràs que bé que t’ho passaràs.

 

Horari (Tots els tallers 15:45-17:15)

Dilluns

   Make EDN                  

   Alemany 1    

Dimarts

   Anglès (FIRST)

   Join English EDN

Dimecres

   Zumba, estètica i més

 

   Alemany 2

Dijous

   Anglès (PET)   

   Anglès (KET)