Xocolatada solidària

Aquest dimecres dia 4 de desembre comencem a preparar el Nadal a l’EDN i ho volem fer amb un esmorzar solidari. 
Durant el mes de novembre havien de venir al centre dues escoles de Romania i Polònia dins el projecte eTwinning. Va coincidir en la setmana després dels incidents a l’aeroport de Barcelona, la crema de contenidors i un ambient enrarit. Això va fer que decidissin que en aquells moments Catalunya no era un lloc segur per als seus fills (pensem que tenen 12 i 13 anys) i que endarrerissin el viatge, però ja tenien els bitllets pagats. 
Això els ha suposat una pèrdua important de diners i des de l’EDN vam pensar com els podríem ajudar una miqueta. Així va sorgir la idea d’un esmorzar solidari on l’escola hi posa la matèria primera i els alumnes de 3r d’ESO s’encarreguen de preparar i repartir l’esmorzar. A la tarda els alumnes de cicles també participaran amb un berenar.
Aquest esmorzar consisteix en un got de xocolata desfeta i pa torrat, i té un cost d’1€ per a aquells alumnes que es portin el got i la cullera i 2€ si el got l’ha de subministar l’escola (en el moment en què ens el retornin els tornarem 0,50€.).
Per tant, volem convidar-vos a ajudar-nos en el projecte i recordar que dimecres no cal que portar esmorzar ni berenar, sinó que han de portar un got per omplir de bona xocolata.
Moltes gràcies per col·laborar!